MENU
responsive design

Waarom wij kiezen voor Laravel

Geplaatst: 1 jaar geleden - Door Eric Landheer

Iedereen die affiniteit heeft met websites en/of de bouw daarvan heeft vast wel eens gehoord van Laravel. Mocht je nog niet weten wat Laravel is, lees dan gauw verder!

Laravel: toepassingen, hulpmiddel, modules

Toepassingen
Laravel is een hulpmiddel voor websitebouwers. Géén (goede) websitebouwer houdt ervan om programmatuur eindeloos opnieuw te schrijven. Laravel biedt de mogelijkheid om het uiterlijk en de werking van een website zoveel mogelijk gescheiden te houden. Daardoor is het mogelijk om grote delen van programmatuur te hergebruiken. Deze benadering van programmeren is an sich niet vernieuwend; toch is Laravel momenteel het meest gebruikte hulpmiddel voor websitebouwers (ruim 30%).

Hulpmiddel
Het gebruik van een hulpmiddel wordt in ICT-kringen vaak omschreven als een framework. Vrij vertaald naar het Nederlands betekent het: raamwerk. Deze gelijkenis is zeer treffend. Als raamwerk neemt Laravel de programmeur werk uit handen. Zo biedt Laravel een standaardoplossing voor inlogsystemen, datakoppelingen, afhandeling van email, en ga zo maar door.

Modules
Daar waar Laravel tekortschiet, kunnen andere programmeurs modules schrijven om functionaliteit aan te vullen. Dit kunnen uitbreidingen zijn aan het bestaande framework, maar kunnen ook compleet nieuwe functionaliteiten zijn. Deze nieuwe functionaliteiten variëren van relatief simpele visuele toevoegingen tot complete beheersystemen.

Waarom WIJ gebruik maken van Laravel
MEN biedt maatwerk websites en applicaties aan. Het gebruik van een dergelijk framework staat garant aan een modulaire, schaalbare en onderhoudbare programmatuur. Regelmatig worden door de makers van het framework updates doorgevoerd. Met een onderhoudscontract garanderen wij dat updates die essentieel zijn voor uw applicatie of website doorgevoerd kunnen worden.

Vragen? Opmerkingen? Laat het ons weten!