MENU
responsive design

Van koffietent naar kantoor

Geplaatst: 1 jaar geleden - Door Myrthe Engeltjes

Tot een paar weken geleden spraken wij vaak met onze klanten af in de plaatselijke koffietentjes. Ondanks dat dit vaak een ontspannen en ongedwongen sfeer creëerde tijdens gesprekken, vonden wij het tijd om MEN naar een hoger plan te tillen en op zoek te gaan naar een plek die echt van ons was. Een plek waar we ongestoord konden werken aan onze projecten en op elk moment van de dag onze klanten kunnen ontvangen.

Nieuw kantoor, nieuwe kansen

We zijn daarom ook heel blij dat we het perfecte pandje voor ons bedrijf gevonden hebben: een mooie, knusse studio aan het Boterdiep. In eerste instantie moesten deze studio’s functioneren als woonruimte voor één tot twee personen, en daarom werden ze ook compleet met keuken en badkamer opgeleverd. Later heeft de Gemeente Groningen besloten om deze ruimtes enkel nog te verhuren voor commercieel gebruik. Voor ons was deze situatie ideaal, aangezien we, ondanks het feit dat ons pand een werkruimte moest worden, graag de typische koude en ongezellige kantoorsfeer wilden vermijden. Met een studio als deze kunnen wij dus een werkruimte creëren die tevens ook dat huiskamergevoel geeft.

Op dit moment zijn we nog niet klaar met inrichten, maar de eerste stappen zijn al gezet. Daarom kunnen we je vanaf vandaag verwelkomen in ons kantoor aan het Boterdiep 65-2 in Groningen!

Zin in een bak koffie? kom gerust langs!